Gratis levering over hele verden!

Norsk høykvalitets produkt

Språkbryter:

Gratis levering over hele verden!

Norsk høykvalitets produkt

Hvorfor ZamZam

De mange fordelene med Zamzam Water

Bortsett fra å være en av de viktigste overgangsritualene i Islam, er Hajj og Umrah fantastiske pilegrimsopplevelser som gjør det mulig for besøkende å oppdage de skjulte hemmelighetene og vakre stedene i den hellige byen Mekka i Saudi-Arabia. En av de mest fantastiske funksjonene i byen er Zamzam, som ligger godt innenfor Masjid Al Haram, bare 20 meter øst for den hellige Kaaba.

Den gamle mytologien forteller historien om Abrahams spedbarn, Ishmael, og hans mor Hagar, som ble igjen strandet i ørkenen, tørst og sliten, da en kilde til mirakuløst vann sprang opp ved føttene for å mette dem. Dette ble kjent som Zamzam Water.

I dag er Zamzam-brønnen et av de mest besøkte stedene i Islam og regnes som en av belønningene til Hajj og Umrah. En del av Accor Hotels ’Hajj & Umrah-pakker, og besøket i Zamzam Well er et av turhøydepunktene, da Zamzam Water i seg selv lenge har vært ansett som et av de reneste på jorden, med en rekke helsemessige fordeler forbundet med det.

1. Zamzam Water forbedrer energinivået i cellene våre

Lederen for det største medisinske senteret i München, den tyske forskeren Dr. Knut Pfeiffer, har lenge studert effekten og fordelene med Zamzam Water. En av hans mest fascinerende teorier var at vannet øker energinivået og styrker cellesystemene i menneskekroppen, noe han var i stand til å bevise med mye forskning og utallige forsøk.

2. Zamzam Water inneholder ingen bakterier eller bakterier

Mens Hajj & Umrah-fordelene er uendelige på et religiøst og personlig nivå, vil besøket ditt i Zamzam Well helt sikkert vise seg å være et av høydepunktene i din opplevelse. I følge Dr. Yahya Koshak, og etter en rekke tester med ultrafiolett teknologi gjennom Europa og Saudi-Arabia, ble Zamzam Water funnet å være helt fri for bakterier og bakterier på grunn av dets høye nivåer av fluor.

3. Zamzam Water er kjent for sin renhet

Med en perfekt mengde bikarbonat som er høyere enn totalen som finnes i vann fra de franske Alpene, er Zamzam Water ofte kjent for å være det reneste på planeten.

4. Zamzam Water er rikt på kalsium og magnesium

Det kan være lurt å ta dette i betraktning ved din neste Hajj & Umrah-prosedyre. Det er vitenskapelig bevist at Zamzam Water inneholder veldig høye nivåer av kalsium og magnesium, noe som kan bidra til å redusere utmattelse. Dette gir også vannet helbredende egenskaper takket være høye fluorinnhold som ligner på konvensjonelle medisinegenskaper.

5. Zamzam Water oppmuntrer til vekst av sunne bein

På grunn av Zamzam Waters overflod av kalsium, påvirker vannet positivt menneskekroppen, spesielt beinene når de absorberer vitaminene og drar nytte av dem for bedre vekst.

Ramadan spesialtilbud!

1 Bottle

60 dagers forsyning

DU SPARER
209,-
nå 199,-

3 flasker

180 dagers forsyning

DU SPARER
739,-
nå 537,-

6 flasker

360 dagers forsyning

DU SPARER
1519,-
nå 954,-
0
Handlekurven din
Empty CartBack to shop
Calculate Shipping