Gratis levering over hele verden!

Norsk høykvalitets produkt

Språkbryter:

Gratis levering over hele verden!

Norsk høykvalitets produkt

Om

En livslang drøm som endelig ble virkelig

Jeg har alltid vært veldig fascinert av Zam Zam-vannet. Den religiøse opprinnelsen, fordelene ved å drikke den, historiene om hvordan vannet ble oppdaget og alt annet som fulgte med.

Jeg husker at moren min alltid fortalte meg om Zam zam-vannet som barn og hvor bra det var for immunforsvaret og helsen vår, og at vannet mange ganger ble brukt til å gi energi og ernæring til kroppen når det ikke var nok mat til å fylle kroppen med.

Mange år senere som voksen mann og medisinstudent begynte jeg å ha denne drømmen om å gjøre noe for menneskeheten som ville hjelpe mange mennesker med deres helse og livsstil. Jeg ønsket å skape noe nytt, noe unikt og fantastisk. Jeg forsket mye på det og kom over ideen om Zam Zam og hvor bra det var for helsen vår. Jeg gjorde forskningen min; Jeg engasjerte noen få mennesker i helsebransjen som jeg stolte på i prosjektet mitt, og etter flere år med forskning, gå tilbake og front, klarte jeg endelig å lage mitt eget produkt.

Jeg kan stolt introdusere dere for min livslange drøm og produkt; vitaminene mine laget med Zam Zam-vann.

Vi er stolte av å være det første selskapet i hele verden som har klart å lage vitaminer med Zam Zam-vann, som er 100 % halal.

0
Handlekurven din
Empty CartBack to shop
Calculate Shipping